Het weekend van de 2-takt Hahn zit er weer op. Wat een prachtig weekend: droog, zonnetje en een prima temperatuur. Iedereen had enorm veel zin in de wedstrijd. Na de training van vrijdag en zaterdag volgde de qualificatie aan het einde van de dag. Voor de een viel die gunstig en voor de ander niet. Er waren toch wel wat rijders teleurgesteld maar vol goede moed naar de zondag, de wedstrijddag.

En die begon voor de Mini Max klasse en Senior Max klasse toch vol spanning want Rick Bouthoorn (mini max) had de pole en Lars Schieffelbusch (senior max) had de 3e startplek. En dan moet je het ook eigenlijk waar maken. Maar alles kon gebeuren. Rick hield zijn hoofd koel en door goed te luisteren naar zijn monteur/coach Erwin wist hij precies wat hij moest doen bij de start. Hij bleef uit het gevecht en kon de leiding blijven houden maar zijn concurrent op p2 was iets sneller en haalde aan het einde van de 1e heat Rick in maar een mooie finish p2 was zeker top. 2e heat finish p2 en 3e heat zou een spannende heat worden. Paar keer van positie 1 en 2 wisselen en in de laatste ronde toch nog van p2 de nummer 1 weten in te pakken. Finish p1 en overall een mooie 2e podium plek.

 
Lars Schieffelbusch startte van p3 en kon goed meekomen maar kwam toch net iets te kort finish p5 en heat 2 finish p6 en heat 3 finish p5 en overall toch een mooie 5e plek. Het was een beetje dubbel zei hij: blij met een mooie 5e plek, goede zaken voor het kampioenschap maar toch was het ook net weer niet wat hij verwacht had, er had meer in gezeten zei hij. Op naar de volgende wedstrijd en zo is het maar net Lars, top.
Ook Sen Roodenburg (mini max) wist zich mooi te nestelen in de top tien (p8) net als Anthonie Overbeek (max junior) veroverde de hij de 9e plek.

Voor de dame in het junior max veld Vivian Meij was de zondag slecht begonnen. In de ochtend training zat ze zwaar in de klapper en kon niet verder. Kart had het zwaar te verduren gehad maar ook Vivian: die had overal blauwe plekken maar ze is een dame met Girlpower dus geen gezeur en in de kart de wedstrijd rijden. En dat kon gelukkig want die werd door man en macht snel weer rij-klaar gemaakt. Ze had nog wel last van die klapper en na de 3 heats was p20 de dag uitslag voor haar.  Volgende race vast meer geluk Vivian maar top gestreden.

Dit weekend zit er weer op en gaan wij ons klaar maken voor de 1e NK Chrono 4-takt die wordt gereden op het circuit De Landsard te Veldhoven. Voor wedstrijd info zie de site van chrono en bij deze allemaal bedankt voor een mooi en gezellig weekend en wie weet tot in Veldhoven.