Kerpen, daar was het team van Montfoort Motorsports naar toe gereden.
Het weer viel gelukkig mee, althans op de wedstrijd dag zelf was het droog maar de trainingen werden soms toch in de regen verreden.
Het beloofde weer een spannend weekend te worden.

Bij de micro max klasse was het Senna Kortman die in het begin moeizaam op gang kwam maar naarmate de dag vorderde kreeg hij toch weer de snelheid te pakken. Hij werd deze wedstrijd overall mooi 5e. En daar was ie maar wat trots op.

Bij de max junioren waren het Axel Goes en Demi Kleingeerts die beide een zeer goede race hebben gereden. Axel die langzaam in de junioren klasse begint te groeien en het spelletje aardig door begint te krijgen, hij eindigde overall op een hele mooie 7e plaats. Daar waar niet alleen hijzelf en zijn ouders trots op waren maar wij zeker ook als team, top gereden! Demi deed ook wat ie moest doen, zijn kwalificatie p5 omzetten in een mooie top 10 klassering en dat lukte hem ook heel erg mooi, een 8e plek overall. Top gereden Demi.

Bij de DD2 klasse hebben we Ruben Mey die gelukkig dit weekend mee kon strijden want hij was geslaagd voor zijn school examen dus het beloofde een top weekend te worden, althans dat hoopten wij allemaal voor hem. En hij heeft zeker zijn best gedaan, alle 3 de manches goed gestreden en uitgereden. Hij klasseerde overall op een mooie 8e plaats, wat een mooi resultaat is.

Dan de senioren, een veld die steeds minder rijders heeft en dat geldt ook voor de olympische klasse die samen met de senioren rijden. In totaal 13 rijders waarvan 2 olympische rijders. Een daarvan is “nieuwkomer” Britt van Oostrom, komende uit de 4-takt klasse en over gestapt naar de 2-takt klasse. Een tijdje getraind in de junioren max maar in Kerpen voor het eerst de wedstrijd in de olympische klasse.
Britt doet ervaring op door mee te rijden en we zagen dat ze elke manche steeds beter en sneller ging rijden, ze komt nog wel wat ervaring tekort maar al doende leert men en wij geloven ook zeker dat Britt over een tijdje mee kan strijden. Het is in het senioren veld erg zwaar en moeilijk daar er rijders meerijden die al flink wat jaren in de top rijden. Maar Britt is naar huis gegaan met een mooie 2e plaats.

Al met al een goed weekend, op naar Berghem voor de 4-takt wedstrijd.