Het kart-seizoen is weer van start gegaan met de 2-takt chrono te Berghem.

Wat een heerlijke race-dag op het circuit van Berghem. Hier werd de 1e NK Chrono 2-takt verreden. De dag begon met regen waardoor iedereen voor de warming up de regenbanden tevoorschijn moest halen. Maar daarna werd het droog en kwam de zon door. Het was niet warm de wind zorgde dat het toch wel erg koud was. Maar de rijders hadden daar geen last van die gingen allemaal “knallen” op de baan.

In de micro max klasse verwelkomen we 2 nieuwe Belgische rijders: Maya van Goethem en broertje Matthias van Goethem. Ze moeten nog wat ervaring op doen maar ze zijn in ieder geval zeker aan elkaar gewaagd.
En Esmee Kosterman die begon de wedstrijd op een hele mooi nieuwe kart waar ze heel gelukkig mee is. En dat was ook in de wedstrijd te zien want ze liet de jongens op de baan even zien dat zij dit seizoen ook mee kan strijden om de bekers.

Verder in de mini max klasse was het Rick Bouthoorn (met monteur Erwin Montfoort) die voor het podium in gevecht was. Eindresultaat van de dag is een mooie podium plaats 3!

Ook bij de junioren max hebben we een “nieuwe” rijdster genaamd Vivian Meij, komende uit onze 4-takt team en gaat dit seizoen kijken wat de junioren klasse gaat brengen. En samen met nieuwkomer Alexander Dzhanibekyan komende uit Rusland hebben we 2 rijders die samen met Demi, Axel, Joran, Anthonie en David het junioren team kompleet maken.

Ruben Meij (broer van Vivian) ook komende uit ons 4-takt team rijd nu DD2 en gaat de strijd aan met een sterk ervaren veld DD2 rijders maar denk dat hij snel zich zal aanpassen en mee zal strijden met de rest van het veld vooraan.

En dan hebben we ook nog de senioren max klasse waar Lars Schieffelbusch en Tom van der Zwet hebben laten zien dat ze vooraan mee strijden om de podium plekken. Lars werd overall 5e  en Tom 7e.