Yes!! Bekers bekers en nog een bekers, dat is wat ons team dit weekend in de wacht heeft gesleept. En ook nog tickets voor het EK te Italie voor het weekend van 30-09 en 1 en 2 oktober. Wat een prachtig weekend.

Het zou een strijd worden voor het dag resultaat maar ook voor de wel begeerde tickets naar het EK te Italie.

Het begon allemaal met de cadet klasse Milan Kok. Hij had een goede kwalificatie (p3) en zou de races met goede moet beginnen. De eerste 2 heats een mooie 3e en 2e plek en dat moest hij zien te behouden in heat 3 om een mooi podium plek te veroveren. De strijd was enorm en een 4e plek zou voldoende zijn, dat bleek ook in het dag resultaat: een hele mooie 2e plek. Wat waren zijn ouders blij en uiteraard hijzelf ook. Trots als team om weer een cadetje op het podium te hebben staan!

Bij de Parolin Rocky was het ook net zo spannend als bij de cadetjes. Melvin Ezinga had grote kansen om op het podium te komen maar dan moest ook alles goed gaan. De kwalificatie was goed een mooie 3e plek. De 1e heat was een p3 maar de 2e heat ging niet zoals we hadden gehoopt. Druk in gevecht en uiteindelijk een aktie wat hem de top 3 koste. Finish p10 en dat betekende dat hij alles uit de kast moest halen voor het podium. En dat heeft hij gedaan: een hele mooie 4e finish met als dag resultaat p5. Geen top 3 maar zeer blij met deze overwinning.

Dan de world formula klasse, de strijd om het podium en wie gaat er met de wel begeerde ticket vandoor die recht geeft op het EK in Italie over 2 weken……
De strijd was er al bij de kwalificatie: Tijmen nam de 1e plek in beslag, Rick p3, Bas p4, Dominique p5 en Mairo p6. De heats waren nog niet begonnen maar je kon al zien dat ze allemaal heel graag wilde winnen. Het was Tijmen die deze dag alles won, de kwalificatie maar ook heat 1, 2 en 3 met dus als resultaat een hele mooie podium p1. Zijn dag kon niet meer stuk. Rick was degene die deze dag afsloot met een p3 want Ruben van het Energie-team werd 2e. Bas wilde de 3e plek heel graag hebben alleen zag die in rook op gaan daar hij tot 2x toe zijn ketting eraf zag gaan in de kwalificatie. Maar hij gaf niet op en dat bleek ook wel in de uitslag van heat 2 (p4) en heat 3 (p3). Helaas net niet top 3 maar een mooie p4. Dominique was alle 3e de heats steeds in gevecht met Mairo die heel graag de strijd van hem wilde winnen. Het was aan het einde van de dag toch Dominque die met de 5e plek en beker van door ging. Mairo heeft zijn best gedaan maar haalde het net niet, toch een mooie p6.

En dat die tickets, ja wie zou die krijgen. Nou, aan het einde van de dag was het duidelijk en iedereen was door het dolle heen: team montfoort motorsports heeft 3 tickets in de wacht gesleept. Wat zijn wij trots!!!

Bij de cadet klasse gaat Milan Kok naar het EK in Italie
Bij de parolin rocky gaat Melvin Ezinga naar het EK in Italie
Bij de world formula gaat Tijmen Boos naar het EK in Italie

Boys: van harte gefeliciteerd en wij zijn blij dat jullie ons team mogen vertegenwoordigen in Italie op 30 september en 1 en 2 oktober. De voorbereiding zijn in volle gang en wij wensen jullie heel veel plezier, fun en succes!!!