Het weekend van 05-07 hadden we de 4-takt wedstrijd te Spa. En wat een weekend hebben we gehad zeg wow.

Ten eerste het weer: ongelooflijk veel zon en warmte, wel 35 graden. En dat was best zwaar voor de kids maar ze hebben het goed gedaan. Niet te lang getraind, veel water drinken en rust. Maar we hebben ook flinke regenbuien gehad op zondag, werkelijk bizar.
Ten tweede de gezelligheid: 2 avonden heerlijk een BBQ gehouden, vrijdag ivm de verjaardag van Maud Kok en zaterdag gewoon omdat het zo lekker was. Goed georganiseerd door Miranda Kok, met dank daarvoor!
Ten derde: zwemmen: de kids en jawel ook de ouders/monteurs hebben verkoeling gezocht in het zwembad bij de nabijgelegen camping, wat een heerlijkheid was dat.
Maar we kwamen natuurlijk voor de races! Allemaal hebben ze goed gereden, er was flink wat close-racing. Er zijn weer bekers binnen gehaald en daar was het voor de rijders natuurlijk om te doen.
Maar ook helaas wat pech, 2 rijders van ons team, 2 wf-rijders moesten naar het ziekenhuis. Thomas van Gerwen heeft een klapper gemaakt en daarbij zijn sleutelbeen gebroken en wat nekwerverls gekneusd en ook zijn pols zwaar gekneusd.
Bas Besemer die was in een gevecht en belande helaas in de grindbak en moest voor controle naar het ziekenhuis met een pijnlijke arm. Hij heeft een scheur in zijn elleboog en later bleek dat hij niet geopereerd hoeft te worden maar moet aantal weekjes rust houden.
Bij de cadet klasse was het Kay van Steenbergen die dit keer een mooie 4e plaats in beslag had genomen.
Bij de wankel klasse is het Stef Jonker helaas niet gelukt op het hoogste treetje te staan: hij werd ook hier weer mooi 2e!
Bij de world formula klasse is de dame Vivian Mey die dit keer alles op orde had, zij werd mooi 1e voor de nr 2 Dylano en de nr 3 Rick. De jonge Mairo (broertje van Dylano) die deed ook een race mee en eindigde deze dag als 8e, wat een mooi resultaat is voor zijn eerste WF wedstrijd!
Bij de VTSenioren klasse was het Niels Brugman die mooi 1e werd maar de boys hadden dit keer te maken met een blonde dame die hier op Spa even zou laten zien wat ze waard was: Kirstin Heikoop liet zien dat ze Girlpower had en werd mooi overall 2e.