Op 20 en 21 mei werd de 2-takt NK verreden op het mooie circuit te Berghem.
Het was voor onze rijders een wisselend weekend, overwinningen en verliezen, finishen en niet finishen met of zonder klappers.

De hoogtepunten/dieptepunten op rij:
De mini max rijders Sen Roodenburg en Brett Ottes hadden dus zo’n goed weekend met hoogtepunten. Brett die 2 mooie races reed in de top 10 met als dag resultaat een mooie 7e plaats.
Sen reed 3 super mooie races, elke race ging steeds beter…een 6e, 4e en 3e p finish met als dag resultaat een prachtige 3e plaats. Dik verdiend en van harte gefeliciteerd met je overwinning!

Onze mini max rijders hadden allemaal goede en minder goede races. Veel klappers waren en Axel Goes was helaas diegene met de meeste pech. In de 1e manche kwam hij in een klapper terecht waar hij helaas niets aan kon doen. Met als resultaat geen finish, een kart met schade en bovenal zelf veel pijn vooral aan zijn hand. Maar kart op tijd klaar voor de 2e en 3e race en met enorm veel pijn in zijn hand (blauw en beurs) toch allebei de heats finishen. Na een bezoek aan het ziekenhuis na het race weekend bleek er toch meer aan de hand te zijn dan in eerste instantie gedacht werd: een gebroken middenhandsbeentje en scheepsbotje. Helaas voor hem zit de volgende race in Kerpen er niet in, beterschap Axel!

Dan onze rijders in de DD2/master klasse.
Nawien kreeg er een concurrent in de master klasse erbij en moest het opnemen tegen 3 sterke tegenstanders. Elke wedstrijd gaat het beter maar helaas dit weekend geen podium plek voor hem. Net als Thierry die ook veel ups en downs had maar de moed niet liet zakken.
Dan hebben we Giel Bronder die een ijzersterk 2e en 3e race heeft gereden (p2 en p1) maar door een mindere 1e heat miste hij net het podium maar toch een mooi dag resultaat p 4

Dan gaan wij ons weer gereed maken voor de volgende wedstrijd die plaats vindt op 10 en 11 juni te Kerpen, tot dan.