Dit weekend kon de beslissing vallen: zou Bas Besemer zijn kampioenschap veilig stellen of wacht hij tot de laatste wedstrijd in Kerpen?

Het zou dus een mooi weekend geweest zijn voor Bas maar helaas was het niet zijn weekend, daar waar hij steeds vooraan te vinden was, was hij nu niet te zien helaas. Maar zijn plek werd dit weekend ingenomen door zijn concurrent Lars Kokke die alle 3 de manches op zijn naam wist te zetten en met de dag winst vandoor ging. Van harte gefeliciteerd Lars, nu wordt het kampioenschap beslist in Kerpen met nog maar 4 punten verschil, dat wordt spannend.
Hamza werd 2e, Bas 3e en Bodhi 4e. Jesse Spaans was niet aanwezig daar hij nog op vakantie was, maar die zien wij ook weer in Kerpen.

Dan de parolin rocky met Stijn van der Meer die in een mega klapper terecht kwam. Vloog hoog door de lucht en kwam gelukkig goed terecht. Maar kon doorrijden met schade aan zijn kart waardoor hij niet echt voluit kon racen. Hij heeft alle 3 de manches goed gestreden en zijn dag resultaat is een p20.

Zoals al eerder vermeld is de laatste race van het seizoen in Kerpen, daar gaan we vol goede moed naar toe en dan kijken wij wie de kampioensbeker mee naar huis mag nemen, tot dan!