Wat een weekend op het circuit van Berghem. Vrijdag en zaterdag hebben we enorm veel regen gehad, niet te geloven. En het was ook aardig fris.
De kwalificatie op zaterdag werd verreden toen het gelukkig droog was.
Zondag was het ook droog maar wel fris. Maar dat vonden de rijders niet erg.

In de micro max klasse was het Melvin Ezinga die aardig wat van zijn strijdlust terug had na wat tegenvallende resultaten. Hij heeft mooie gewaagde inhaal akties laten zien.
Zijn dag resultaat is een p10.

Bij de mini max klasse was het Sen die weer met een mooie beker naar huis is gegaan. Door zijn constante resultaten heeft hij als dag resultaat een mooie p4.
Brett Ottes had niet zo veel geluk en zijn dag resultaat is een p17.
Amadou Zeeman mag dan dit weekend geëindigd zijn op een p21 maar hij heeft laten zien dat hij het racen aardig onder de knie begint te krijgen. Hij heeft enorm veel strijdlust laten zien en we gaan met plezier kijken naar zijn wedstrijden op Genk, de laatste van het seizoen.

Bij de max junioren zat het helaas niet mee voor Rick, Axel en Alexander. Alle drie de kwalificaties matig, maar alle drie toch een heat laten zien dat ze vooraan horen mee te strijden. Dag resultaat van Rick p16, Axel p20 en Alexander p22. Hopen op Genk dat ze na deze teleurstelling toch hun strijd lust terug zullen hebben en we weten dat ze het kunnen dus met frisse moed op naar Genk!

Bij de max senioren was het Joey Wouters die ook vooruitgang boekt, al gaat het niet altijd zoals hij zou willen maar hij komt er wel. Dag resultaat p 16. Ook voor hem nog een race te gaan.

De laatste race van het 2-takt seizoen is op 30-09 en 01-10 te Genk.

Foto’s zijn gemaakt door Edwin Benschop van Benschop Fotografie.