Op 08 en 09 juni vond te 3e BMC plaats in Kerpen.
Het was een heerlijk warm en zonnig weekend met mooie spannende races.

Nu maak ik normaal gesproken een verslag van onze rijders aan de hand van de races die ik zie op het circuit gecombineerd met de uitslagen op de internetsite.
Op Kerpen ben ik ook geweest maar de BMC is een beetje moeilijk te volgen wat uitslagen betreft op de site omdat die gecombineerd zijn met de BNL, dus met wat rekenwerk kom je er uiteindelijk ook wel achter alleen het is wel erg lastig.

Dus ga ik uit van wat ik gezien heb op het circuit:
Bij de mini max hebben we Luuk, Jente, Amadou en Yoeri. Allereerst had Yoeri niet zo’n goede training op zaterdag daar hij een klapper had gemaakt. Kart gerepareerd maar hijzelf toch wel wat beurs her en der. Helaas kwam hij niet top fit aan de start maar een bikkel als hij is, gewoon doorgaan. Allebei de races uitgereden maar helaas niet in de top 10 gekomen.
Jente (onze enige dame) had ook zo haar strubbelingen maar ze gaf niet op. En volgens mij net in de top 10 deze dag. Luuk had de smaak te pakken en hij ging zeker goed allebei de races. Gewaagde inhaal acties die hij won maar soms ook weer verloor. Ondanks dat ging hij toch steeds weer vol in de aanval. Voor zover ik kan zien een 9e en 10e plek dus zeker niet verkeerd. Hij is zeker in de top 10 geëindigd.
Dan Amadou, die had zijn vorm weer terug en ging er vol voor. Met een 6e plek in de pre-finale en 5e plek in de finale kwam hij als 4e van de dag mooi op het podium terecht. Bij de BMC krijgen de mini max rijders t/m p5 een beker. Zo dus ook Amadou, van harte gefeliciteerd met je mooie overwinning.

Bij de junioren hadden wij Brett en Sen. Voor hun beide niet helemaal het weekend waar ze op hadden gehoopt. Ze hebben allebei alles eruit gehaald wat er te halen viel alleen heeft dat veel strijd gekost. Allebei de jongens reden de races steeds net buiten de top 10. Maar we weten dat ze het kunnen dus een volgende race vast meer succes.

Dan de DD2, daar hebben we alleen dit keer Alexander. Hij zette een mooie pole neer in de kwalificatie. Hij heeft mooie races laten zien, viel wat terug maar vocht zich ook weer een weg terug naar voren. Hij kwam allebei de races over de finish als 2e en dat was ook zijn dag resultaat, een mooie podium voor Alexander, van harte gefeliciteerd.