Wat een heerlijk weekend hebben we gehad, het was prachtig weer, rijders hadden enorm veel zin en wij als team hebben echt hele mooie races gezien. Het was dus een super heerlijk weekend.

Bij de Mini Max hebben Amadou, Melvin en Luuk die als eerste van het team aan de bak moesten. Amadou heeft een mooie 8e plaats gescoord, al had er waarschijnlijk wel wat meer ingezeten als hij niet in de pre-finale 3 strafseconden had gekregen. Maar hij liet zijn hoofd niet zakken en liet zien dat hij er vol voor ging. Melvin had niet echt een super kwalificatie maar dat maakte hij in de pre-finale en finale zeker goed. Ging de strijd aan en een mooie top 10 finish, super.
Luuk weet dat hij moeite heeft met kwalificeren en zeker op nieuwe banden. Met wat juiste info van het team ging hij er vol voor en met mooi resultaat, een 15e tijd wat voor hem behoorlijk goed was.
De pre-finale en finale ging hij ook als een speer, reed goed, haalde mooi in en kwam als 13e over de finish. Dat is echt een goede vooruitgang voor Luuk. AL met al dus netjes gereden.

Dan de Junioren, Brett en Lars. De kwalificaties gingen niet echt super voor deze heren en moesten de pre-finale van bijna achteraan starten. Dat betekend dus je een weg moet banen in een groot veld vol jongens en meiden die allemaal de race willen winnen. Het pakte voor Brett dan ook helaas niet goed uit, kwam wel goed over de finish maar door wat straffen (in totaal 11 sec) was het p21 geworden. Dus aan de bak in de finale. En dat deed hij dan ook, ongelooflijk goede race gereden want we weten dat hij heb echt wel kan. Zijn finish was een hele mooie p8! Top gereden.
Lars zijn race weekend had hij vast anders ingedeeld. Het was dan ook helaas niet zijn race, pre-finale een p24 (incl 5 strafseconden ingeklikte bumper) en de finale een DNF. Maar niet de moed opgeven, er is altijd weer een volgde race, een volgende kans.

Bij de Senioren hebben we Ceylan, en die liet zien dat hij toch wel met de grote groep ervaren rijders mee kon komen. Zijn kwalificatie was een p19, maar in de pre-finale liet hij zien dat hij aardig goed kon meekomen. Helaas door een straf van 5 sec door ingeklikte bumper over de finish als p15. Maar het was echt een goede race en leuk om naar te kijken. Helaas een DNF voor hem in de finale, maar ondanks dat goed gereden en op naar de volgende race.

De DD2 klasse, Alexander, Jesse en Hamza.
Jesse had een p5 kwalificatie, kwam over de finish als 5e in de pre-finale. Hij had helaas 3 strafseconden ivm het overschrijden bij de start van de corridor. In de finale ging het niet zoals hij had gewild, goed finishen. Hij had helaas een DNF. Pech want hij had net als ieder ander een goed resultaat neer willen zetten zoals in de 1e NK. Maar vol goede moed op naar de volgende wedstrijd want hij is echt wel uit het goede hout gesneden dus zal zeker goedkomen.
Hamza had ook niet het geluk, p8 in de kwalificatie en een DNF in de pre-finale. Maar hij geeft niet op want ook hij boekt vooruitgang. In de finale liet hij zien dat hij er zeker bij hoort, een mooie p7 als finish.
Alexander, die was goed op dreef dit hele weekend. Hij zette een mooie p2 neer in de kwalificatie. Dat betekend in de pre-finale rij 1 en dat was best spannend want dat heeft hij nog niet meegemaakt. Maar het ging super goed, kwam de 1e bocht als 2e door en ging vol de strijd aan. Verloor in het begin wat plekken, viel terug naar p5 maar vocht alsof zijn leven ervan af hing. Kwam over de finish als p2, top. Dan de finale, die viel helaas een beetje in duigen. Hij liet een zeer sterke race zien en kwam over de finish als 2e echt super top. Maar helaas, zijn monteur Erwin moest hem het trieste nieuws vertellen dat hij 3 strafseconden had gekregen en terug viel naar p4, hij mist op 83/1000 het podium. Hij had bij de start de procedure een beetje verstoort, onbewust maar wel een goede leermoment voor de volgende keer. Al met al was hij ondanks de teleurstelling wel tevreden want hij kan meerijden met de toppers.