Het weekend van 07-06 was een mooi 4-takt weekend waar we flink gescoord hebben om het maar zo te zeggen. Podium plaatsen!

Het was gelukkig droog met een heerlijk zonnetje.
Bij de cadetjes was het Kay van Steenbergen die een heel mooie 6e plaats overall wist te scoren.
Bij de world formula klasse was het weer een strijd van heb ik jou daar. Spanning ten top waar Dylano Overbeek en Thomas van Gerwen vochten om de dagoverwinning. Uiteindelijk ging Dylano er mee vandoor, ze hebben beide fantastische inhaal akties laten zien echt top. Vivian Mey had het toch nog zwaar want om de 3e plek te bemachtigen moest ze toch eerst nog met Bas Besemer af zien te rekenen. Die kwam toch maar even als een duveltje uit een doosje om de bocht rijden…..
Zo was de uitslag nr 1 Dylano nr 2 Thomas en nr 3 Vivian.

Bij de VTSenioren was de spanning er zeker ook maar uiteindelijk is het toch Niels Brugman die de dag winnend wist af te sluiten voor zijn oudere broer Lars Brugman.

Bij de wankels is het “onze” Stef Jonker die maar niet van “zijn” tweede plaats af kan komen. Hij wist weer alle 4 de manches op plaats 2 te eindigen en dat was ook zijn dagresultaat. Wie weet de wedstrijd op Spa dat die kansen bied om een keer op het hoogste treetje te staan.