Onze DD2 rijder Giel Bronder heeft zijn ticket verdient die hem recht geeft op deelname WK te Brazilie. Hij gaat Nederland vertegenwoordigen en daar zijn wij maar wat trots op, hij rijd daar tussen alle andere grote toppers van de wereld!

Wij hebben allemaal via live streaming en live data Giel kunnen volgen maar ook de andere Nederlanders. Er deden 72 DD2 rijders mee en Giel moest goede kwalificatie heats rijden om een goede startplek te bemachtigen voor de pre-finale. Een hele kluif want alles moet goed kloppen: de afstelling, de rijder die zich elke keer moet aanpassen aan de baancondities en aan overige rijders, het viel niet mee.

Er waren 2 groepen pre-finales en Giel startte in de 2e groep en zijn finish was een p16. Zou dat genoeg zijn…..ja dat was genoeg want de pre-finale groep 1 was verreden en een p16 zou Giel een 33 startplaats geven in de finale. Super blij want er staan 36 rijders aan de start in de finale!

In de finale heeft hij goed gestreden en is als 22e over de finish gekomen. Fantastisch gedaan, wij als team montfoort motorsports zijn super trots want 22e worden van de wereld in de DD2 klasse is super goed.

Van harte gefeliciteerd Giel!