Wat een prachtig mooi weekend hebben wij gehad op Veldhoven. Het was duidelijk: alle rijders hadden er veel zin in om te laten zien wat ze graag wilden laten zien: racen en winnen!

En dat is ook goed gelukt: 3 podium plaatsen heeft Montfoort Motorsports in de wacht gesleept.

Om te beginnen: Melvin Ezinga, micro max rijder. In de 1e heat haalde hij een mooie p5 binnen, helaas was de kopgroep te ver weg net zo als in de 2e en 3e heat maar de snelheid zat er zeker in. Met een mooie 8e en 6e plaats (in de 2e en 3e heat) was dat zeker genoeg voor de 1e plaats micro max Rookie klasse! Van harte gefeliciteerd Melvin, dik verdiend. Hij mocht dan ook de grote Rookie-beker mee naar huis nemen.

Dan de mini max klasse, wow dat was er ook een waar we met zijn allen trots op zijn: Sen Roodenburg. Hij verscheen aan de start met zijn nieuwe pak en nieuwe helm en dat heeft hem waarschijnlijk vleugels gegeven. De 1e en 2e heat behaalde hij een mooie p4 en daar was hij zo blij mee dat hij alles uit de kast ging halen voor de 3e en beslissende heat: hij wilde op het podium komen! En dat is gelukt, en hoe! Hij had een mooie start en ging er als een speer vandoor en lag voor dat wij het wisten op kop. Na een aantal rondes verloor hij helaas de koppositie maar die pakte hij even later weer prachtig mooi terug. Zo kwam Sen als 1e over de finish. En met een dag resultaat een mooie p2. Van harte gefeliciteerd Sen!

En bij de DD2 master hebben we Nawien Agterhorst, die had de smaak goed te pakken. Na de 1e wedstrijd op Kerpen met een mooie p3 wilde hij meer. Hij liet zien dat hij ervaring had opgedaan in Kerpen en wilde het gat met de kop van de DD2 master niet groter laten worden maar kleiner. En dat lukte hem aardig. Niet met de nummer 1 maar zeker wel met de nummer 2. De 1e en 2e heat werd hij mooi 2e maar in de laatste en beslissende heat merkte hij toch dat alle inspanningen zijn tol eiste. De vermoeidheid nam toe en finish was ook dan een p3. Maar dat was niet erg want overall nam hij toch beslag op p2! Van harte gefeliciteerd Nawien.

Dan hebben we nog onze andere rijders, ook zij hebben zeker hun best gedaan en goed gepresteerd. Was de ene heat wat minder dan maakten ze dat weer goed met de andere heat:

Mini max:
Brett Ottes
: een p11 als dag resultaat met een mooie 1e race p8

Max junior:
Rick Bouthoorn: een p7 als dag resultaat met een prachtige 3e race p4
Demi Kleingeerts: een p9 als dag resultaat met een mooie 1e race p5
Axel Goes: een p13 als dag resultaat met een mooie 1e race p10
Alexander Dzhanibekyan: een p21 als dag resultaat met een mooie 3e race p14

Senior max:
Rick vd Hoek: een p10 als dag resultaat met een mooie 2e race p10
Joey Wouters: een p11 als dag resultaat met een prachtige 1e race p9

Al met al hebben wij dus een mooi weekend gehad. Nu hebben wij even geen wedstrijden maar gaan we wel lekker trainen. De eerst volgende wedstijd is op het mooie circuit van Spa voor de 4-takt NK Chrono. Tot dan!